Formació en mestratge en construcció tradicional: terra i ceràmicaSumem Patrimoni Vic juntament amb el Gremi de la Bioconstrucció de Catalunya, amb la col·laboració de GRETA i amb el suport de la Unió d'Empresaris de la Construcció de Girona hem engegat un Curs de Mestratge en la Construcció Tradicional de la Catalunya Central. Aquest curs està adreçat tan a constructors i paletes com a tècnics.

L'objectiu és preservar els oficis i transmetre els valors inherents a les tècniques tradicionals de la construcció, recuperar coneixements i donar eines necessàries perquè les empreses que es dediquin a la restauració i la rehabilitació siguin un referent de qualitat. 

El curs s'estructura en 4 mòduls de 40 hores cadascun. Els mòduls es divideixen en diferents seus, Vic i Berga. Des de Vic s'inicia amb el mòdul de terra, aquest 2024, amb la intenció d'anar fent la resta de mòduls en els conseqüents anys. 

L'acord amb el Gremi de la Bioconstrucció permet que les empreses i tècnics que hagin participat en els quatre mòduls puguin assolir el Certificat de Mestratge en Construcció Tradicional en un any. Aquest certificat acreditarà la capacitat d'aquests d'afrontar obres de restauració i rehabilitació amb unes garanties clares de qualitat. 

Cadascun dels 4 mòduls del curs gira al voltant d'un material bàsic de la nostra tradició arquitectònica i de les tècniques que li són pròpies.

25 places. Gratuït per a treballadors i autònoms. 

Per més informació del contingut del curs, clicar aquí

Per més informació del conjunt dels mòduls, clicar aquí

 


Veure totes les accions